Nederlands -  English -  Français

De ultieme combinatie van biereneten
BIER en eten

Eten en drinken zijn basisbehoeften. Laat de Bourgondiër in u los en ga met ons mee op een culinaire trip! De allerstrafste artisanale bieren koppelen wij aan de overheerlijkste gerechten. Dat kan in een degustatie, maar ook in samenwerking met onze topchef Kurt De Coster.

Geef toe, rijkelijk eten in combinatie met verrassende bieren, daar kan u uw familie, vrienden, klanten of collega’s pas echt mee inpakken!

Smakelijk! 
BIER en kaas:

Ontdek onze overheerlijke BIER en kaas degustatie! Kaas en wijn, dat kent u natuurlijk.

Deze overgewaaide chauvinistische Franse traditie staat meestal garant voor een gezellige avond. Maar de combinatie van kaas en wijn is niet echt gelukkig te noemen. Het zurige karakter van wijn en de romige smaak van kaas komen vaak met elkaar in conflict. De sterke punten van de ene maken die van de andere ongedaan.

BIER past veel beter bij kaas. Wij gaan op zoek naar versterkende smaakervaringen. Een heel specifiek artisanaal BIER bij een bovenstebeste kaas. Probeer bijvoorbeeld eens een Brie met Oude Kriek of een Oude Postel met Great Divide Titan Ipa.

We proeven zes bieren en zes kazen en gaan op zoek naar de ideale smaakcombinatie.
€280 voor de eerste 8 personen. Voor iedere extra deelnemer betaalt u €28 per persoon.
Traiteur:

We stellen samen met u heerlijke gerechten samen en combineren ze met de beste artisanale bieren.
Prijs en inhoud zijn overeen te komen.


Chef van dienst is Kurt De Coster °1977

Lievelingsbier:
"Caracole" van brouwerij Caracole en "Barley Wine" van brouwerij Emellise

Lievelingsgerecht met bier:
  • gegrild stukje vis
  • kort gebakken lamsoor
  • in ganzevet gecomfijte krieltjes
  • oosterse jus van yuzu en gember
heerlijk met een Emelisse DIPA


Koken & passie:
Amper stond ik op mijn benen of ik was al niet meer weg te slaan uit mama´s keuken. Mijn toekomst lag al snel vast: ik zou ‘chef kok’ worden. Op mijn twaalfde stapte ik voor het eerst door de grote poort van de hotelschool in Wemmel. Zes jaar en een specialisatiejaar hotelbeheer later zette ik mijn eerste stappen in de grote wereld van de gastronomie.

Na enkele jaren werden de keukens van ons kleine België mij te klein en vertrok ik op een reis rond de wereld. Je kon me acht jaar lang vinden in de keuken van gerenomeerde internationale hotelketens, een exclusieve golfclub in Ierland, een pittoresk strandrestaurant in Sydney en van een chaotisch restaurant in Tokio. Om nog maar te zwijgen van de af en toe heftig op- en neergaande keukens van cruiseschepen.

Ik ben geboren en getogen in Vlaams-Brabant tussen een weelde aan zalige streekproducten - zowel in vaste als in vloeibare vorm. Die luxe combineer ik graag met mijn buitenlandse ervaring. Vanuit een openheid voor vernieuwing zorg ik voor verrassende combinaties op uw bord.

Wees mijn reisgenoot op een ontdekkingstocht naar nieuwe ‘versmeltingen’ tussen bier en gastronomie.

Smakelijk!